Üdvözöljük a ZANOTTI világában!

Zanotti egy nagy tapasztalattal rendelkező vállalat, melynek neve egyet jelent a minőségi, megbízható és biztonságos hűtőberendezések gyártásával.
A cég fő tevékenysége a legkülönbözőbb hűtőberendezések gyártása a gyógyszeripar, élelmiszeripar, agrárium, logisztika és a gépjármű hűtés – hűtött áruszállítás részére.

Történelem

ZANOTTI 1962-BEN alakult családi vállalkozásként. A célpiac kezdetben Olaszországra korlátozódott. A folyamatos fejlesztéseknek köszönhetően Zanotti gyorsan piacvezető lett olyan forradalmi termékeinek köszönhetően, mint az “UNIBLOCK” mely egy komplett, önálló, „ready to use” hűtőegység kis és közepes méretekre fejlesztve.

Napjainkban

Napjainkban a Zanotti Spa egy nemzetközi vállalatcsoport, mely gyártóegységgel rendelkezik Spanyolországban, Angliában, Braziliában és Kínában, valamint számos országban világszerte erős értékesítői, szakértő-támogató hálózattal. Az évek során a növekvő ügyféligényeknek megfelelően gyártott és fejlesztett hűtő rendszerek a piacon található legátfogóbb ajánlatot és megoldást adják.


Zanotti Hungária bemutatkozó

Zanotti Magyarországon

A Zanotti Hungária Kft 2011 óta értékesít, javít, karbantart Zanotti készülékeket. Az eltelt 7 év alatt piacvezetők lettünk a hűtős piac több területén is.

Kiépített országos szerviz hálózattal rendelkezünk, emellett Budapesten és Győrben saját szervizzel vagyunk jelen. Folyamatosan feltöltött raktárkészletünknek is köszönhetően gyakorlatilag minden igényre azonnal megoldást tudunk javasolni.
 
Köszönjük, hogy megtekintette rövid bemutatkozónkat, bízunk benne, hogy Önt is ügyfeleink közt köszönthetjük.
Vissza az oldal tetejére!